Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Wykład „Studia enologiczne” dr Justyny Koryckiej-Korwek (Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych) w piwnicy winiarskiej „Sali Szeptów”; fot. J. Czarnecka
Dr. Mildred P. Nawiri (Dyrektor centrum współpracy z zagranicą) i prof. M. Łaszewska-Hellriegel podczas spotkania z dziekanami, fot. archiwum prywatne
Opracowanie materiałów: dr inż. P. Powroźnik, koncepcja rozwiązania e-learningu na WIEA: dr hab. inż. M. Mrugalski, prof. UZ, dr inż. M. Doligalski, dr inż. R. Szulim.
